Ömer-Dönmez Toklu Ortaokulu

Vizyon: Biz istiyoruz ki;Ömer-Dönmez Toklu Ortaokulu olarak her öğrencimizin kişisel farklılıklarını dikkate alarak, öğrencilerimizin önce vatanı ve milletine yararlı,geleceği görebilen çağdaş, paylaşımcı, demokratik kuralları benimsemiş, teknolojiyi kullanabilen, bigiye ulaşabilen, geçmişinden güç alarak geleceğe şekil verebilen,Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmeleri yolunda idarecilerimiz,öğretmenlerimiz,velilerimiz ve öğrencilerimiz yılmadan çalışacağız.Ancak iyi yetişmiş bireyler iyi toplumları oluşturur.

Misyon: Biz Ömer-Dönmez Toklu Ortaokulu Yöneticileri,Öğretmenleri,Öğrencileri,Velileri ve çalışanları olarak;Atatürk İlke ve Inkılaplarına yürekten bağlı,ülkenin bölünmez bütünlüğünün,laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz savunucusu,kişisel ve toplumsal sorumluluk taşıyan,Ulusal kültürünü evrensel kültür ile uzlaştırabilen inançlarıyla bilim arasında tercih yapmak zorunda kalmadan ikisinin bütünlüğünü sağlayabilen,dilini güzel konuşabilen,en az bir yabancı dili iyi öğrenmiş,öz güveni gelişmiş,tarihi ile barışık onunla gurur duyan,saygı ve sevgi dolu,yapıcı,üretken,girişimci,barışcıl,gerektiğinde çekinmeden sorumluluk ve risk alabilen,bireysel karar alabilen insan yetiştirmek için eğitim ve öğretim yapan bir kurumuz.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.20
Servis Bilgisi: Özel servisler okulumuza öğrenci taşımaktadır.
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, HALKOYUNLARI, GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI.
Bilimsel Etkinlikler: BİLİM ÇOCUK KULUBÜ
Proje Çalışmaları: E-TWİNNİNG, SIFIR ATIK, EKO OKULLAR, OKULUM TEMİZ, Beslenme Dostu Okullar ve Okulda Diyabet Programı, DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ, GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI, Değerler Eğitimi,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ULUSLARARASI EKO OKULLAR ÇEVRE PROJESİ yürütülmektedir. 2023 TIMSS-Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması yapılmıştır.

WEB - https://tokluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kemalöz Mah. 4. Yakut Sokak No15 UŞAK/MERKEZ

Yerleşim Yeri - Kemalöz Mah. 4. Yakut Sokak No:15 UŞAK/MERKEZ

Adres - Kemalöz Mah. 4. Yakut Sokak No15 UŞAK/MERKEZ

Ulaşım Merkezden Karakıran hattı minibüslerle ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir.