Dr. Muhammet Ali B...... - Okul Müdürü

18 /01/ 1976 tarihinde Kütahya/Gediz´de doğmuştur. İlkokulu, Uşak Emirfakı Köyü İlkokulunda,  ortaokul ve liseyi Uşak Merkezde tamamlamıştır.  1996 yılında Atatürk Üniversitesi, Erzincan Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliği Bölümünü kazanmıştır ve 2000 yılında buradan mezun olmuştur.

21 /09/ 2000 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen olarak göreve başlamıştır; Erzurum, Kütahya, Yozgat, Batman ve Uşak illerinde Türkçe ve Edebiyat öğretmenliği yapmıştır.

İdari Görev:

2010-2012 yıllarında Karacahisar İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerini yürütmüştür.

2012-2013 yıllarında 23 Nisan Ortaokulunda müdür yardımcılığı görevini yürütmüştür.

2014-2015 yıllarında Şube müdürlüğü görevini yürütmüştür.

2016-2022 yıllarında Yapağılar Ortaokulunda müdür yardımcılığı, müdür vekilliği ve okul müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.

2022 yılından itibaren Ömer-Dönmez Toklu Ortaokulunda okul müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Akamedik Çalışmalar

Yüksek Lisans:

Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı, Eski Türk Edebiyatı Bilim Dalından Eğirdirli Şeyh Mehmet Dede Sultan´ın Hızırname( İnceleme-Metin) teziyle mezun olmuştur.

Bu süreçte "Nurullah ATAÇ´ın Divan Şiirine Bakışı" adlı çalışma yapmıştır.

Doktora:

Uşak Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı, Yeni Türk Edebiyatı Bilim Dalından Adalet AĞAOĞLU´nun Bütün Öykülerinin Göstergebilimsel Yöntemle Çözümlenmesi teziyle mezun olmuştur.

Bu süreçte Behçet NECATİGİL´in Varsa Ev Şiiri, Mustafa KUTLU´nun Sır Öyküsü ve Adalet AĞAOĞLU´nun  öyküleri konularında makale yayımlamıştır.

Arkeoloji, Grekçe(Eski Yunanca), Tarih, Mitoloji alanlarında hobi olarak çalışmalar yapmaktadır.